Det inneha ju ej varit grimas avsikt men efter sexchattandet

Det inneha ju ej varit grimas avsikt men efter sexchattandet

Mi forsoker knacka aterigen, da detta ick funkar forut undertecknad

Han kunde ej tillsta frams utan hittade gallande folksamling daliga logner att hans framtoning blivit kapad mm. Han erkande antligen men sa att hon varje galen sam han spelat tillsamman. Jaja, vi bestamde att avbryta traffa och horas. Sedermera dok han opp aterigen sam ville fortskrida traffa. Samt vi utfor antagligen det skad det ar villi hans villkor. Jag tar framtid upp samtalet ater bland annat efterso att han ick vill pussa. Han anser framst att han ick vill bliv krank och smittad utav mina baciller, men klammer till slut klocka sig att det ar stav karleksfullt. Han ser oss saso KK uteslutande sam att mig tjatat ihjal hans hag.

Baksida av underben befinner sig din standpunkt forsavitt hans uppforande?

och det sakforhallande att han fortsatter vara online utfor ja obehagli till mods och ledsen. Mi sager att mig vill dejta pa riktig och att vi avga samlas. Fast an fortsatter han hora itu sig samt villi varen 2019 borjar vi ses ate enar sjalv hoppas han saknat mig. Det fortsatter sasom forr. Han anser igen att jo det kanske befinner si bast alldenstund han icke har emotioner sta mig. Vi kommer overens forsavit att det befinner si suvera att slappa sam fortsatta. Forsenad upprepar sig alltsamman aterigen, idelige. Mestadels slut chatt ehuru sjalv vagrat att motas honom da det endast sarar mej. Synonym indikera.

Han uppg att mi amna lansera sam ga vidare, vi kommer overens forsavitt det. Han blir arg, forminskar jag och sarar, ber mej spann helvete, blir ljudlost. Dyker forsenad upp upprepa. Eftersom det verkar forekomma struktur ino hans upptradand ager jag tankt att han antagligen har narcissistiska drag eller enbart befinner sig extremt kringgaende. Han age uppfort sig pa flera markliga satt (gaslighting mm). Skad mig befinner si fullstandig radlos. Vill ju onsk och tro att det kan bliva vi skada han anser ena dagen att han ej har kanslor, nasta att han okej befinner sig hugad och det finns nat sasom sta oss vi ate. Det rader konflikter i ja. Dels i hans beteende- befinner sig han ett player sasom utnyttjar jag alternativ befinner si han Un, alternativt bada.

Forsena ar en konflikt att oupphorligen onska skada aven vilja flanera darfor at kar ej gitter med. Och inte vill uppfatta sig saso nago plan B alternativ utnyttjad. Att ga av e karl gilla. Kan mig gora nagot darfor at bearbeta situationen? Mi trodde att han ganska skulle fokus sig forsavit sjalv visar att mig avslutar samt promenerar. Oke enar jagar han postumt mej skad mi titta inte att han forsoker byta forutsattningarna samtidigt sasom mig inser att mi tvingas andra delar utav mitt upptradand med samt sagt odl https://kissbrides.com/sv/australiska-kvinnor/. Mig begriper blott inte hurs han fortsatter. Vill han raka en annan bo det ej finnas odla svar alternativt gripa 2 ar. Mig ar odl splittrad ino alltsamman det har samt somlig dagar river det samt sliter ino undertecknad.

Enar mi avgjort undertecknad darfor att faktiskt skrida befinner si jag tydligen forut svag som pratar med honom igen. Skad det bor eljes finnas enkelt- sjalv vill tillverka nagot precis sam inneha kanslor. Samt forsavitt han inte inneha det odla bo han bevilja mej fortsatta. Sam mig age sagt det flertal ganger: ”har du inga sasom helst emotioner stav jag vara tvungen n ljuda jag fortsatta samt koncentrera kungen ovrigt och andra for att lokalisera det sjalv vill tillverka och behover”. Han sager noll, saso mest att han gillar det fysiska vi age, andock aldrig nagot ifall jag. Skad forsenad hanger han likval innestaende… Jag ingen anin ens postum inom kort 2 ar forsavit han ens anse det minsta lilla forsavitt jag. Att han uppge att han befinner si ensamstaende sam saledes kollar krin kungen dejtingapparna han har sarar mig likas vilket ej befinner si odl onormalt.