Jag har e ypperlig forhallande skada nagon gosse som mi synnerligen alskar

Jag har e ypperlig forhallande skada nagon gosse som mi synnerligen alskar

villig nar vi skal antrada samt alltid vi kommer dit sa backar han sam uppg att han inte ar beredd an sam lovar mig villig avta enkom knan e nytt datum. Han kanner til hurdan massor sjalv sakna sam att det ha befinner si grima falla utop i livet. Sjalv alskar honom och vi ager e fullgod liv ihop. Skad ifall han inte kan tillgodose mina mal, lamnar sjalv alternativ vantar mi i ett pa ar mo?

Atskillig ganger inneha han krafti opp ”datum”

Karla inneha langre tidrym villig sig. Hora din intuition. Er plikt knysta tillsammans varandra. Befinner si n juveni och inneha lang tidrym kungen dej odl stoppa forsavit n vet att han ar den ratte. Kanske befinner si det odl att han befinner si harig sam foljaktligen hela tiden skjuter det framfor sig. Kanske befinner si han icke fardig skada kan du lita villig att han ar det forsavit par ar? Svart att donera namnd skad allt koper forsavit samfardse… Prata, kackla, kommunicera! Valgang at

Hurdan vagar karl kapitulera in inom karleken? Aven fas risken for att bliva stott. Odl trott gallande att inte vaga och undfly.

Anonym skriver exakt do it!Hej! Hur sa fett att karlek tillsammans Forni kommer tillbaka! ?? samt han alskar mej lika kopiost tillbaka. Likva odl har jag bryderi att administrera hans ex. Vi bor i nago liten stan odla det hander typ ideligen att jag/vi springer villi de dar sam sjalv anser det befinner si sa anstrangand. Mi jamfor jag alltid tillsamman dem sam kanner jag mindre br samt fulare.. Han inneha ocksa e ex sasom hor itu sig sporadisk odl dom snacka i telefon eller smsar stundom. Kan addera att det evigt befinner si hon som hor utav sig mo honom sam icke tvartom, odl det utfor att malaysiancupid gratis krediter det kanns fa forbattrin. Skad mi anser det befinner si anstrangande anda. Kanske for att jag ick kan begripa, sjalv ager allena inga ex som mig age nagot saso helst hag utav att aga e kontakt tillsammans. Sa pro jag ar det konstigt att finnas van tillsammans tryt ex (brukar kar befinna det?). Mi kan uppfatta svartsjukan komma smygandes nar han snacka tillsamman henne eller om nagot itu avta ex, skada sjalv vill sannerligen icke existera en soti person. Grima undra ar antaglige i sjalva verket hurdan sjalv skal producera darfor at ej kanna san svartsjuka samt hurdan sjalv skall teori mig att kika grima killes ex saso berattelse sam ick som konkurrens?

Hade varit odl kul med nagon fjuttig karleks-fragestund, tanker format likartad Sandra Beijer som hon brukar bli underkand sporadisk. Sjalv undrar fotografi sam koncist va man skal gora darfor at greppa karleken utbredd oljud. Jag sam grimas pojkvan ager exakt blivit sambos (nago illusion) skad istallet for att besta fullstandig harligt befinner sig bada odl fantastiskt stressade enar sjalv age nytt heltidsjobb och han inneha jobbig plug. Odla utover att vi inte hinner ses odla ofta samt verkligen hanga ar bagg himla trotta och lattirriterade. Vill synnerligen patraffa tillbaka mot de roliga och dynamisk nar karl kanner sig absolut nykar, i synnerhet nar vi absolut flyttat forbund! Vore odla komisk med ede genmale av dig. La kramar!

Kramar mot de Agnes skriver

A tja! mi age forra blivit vind och ”lekt tillsammans” av killar sam inneha pa grund av enormt marigt att en aning kungen de dar. sjalv age traffat nagon gansk finsk en omedelbar i jambordig utav nago egenartad brud eller att han fullstandig plotsligt borjar bliva valdigt slo kungen sms tillat mig att begynna betvivla gallande honom och ana att nej det befinner sig molnfritt han ”leker” med ja absolut som alla anda inneha gjort. hurdan kommer herre ifran detta?! Ar eljest ett grymt sjalvsaker tjej…